2016. augusztus 8.

ELMARAD! A 2016. augusztus 26-i XI. KHEOPS Nemzetközi Tudományos Konferencia a jövő év tavaszán kerül megrendezésre! Minden jelentkezőt e-mailben értesítettünk!

2015. április 20.

Sikeresen megrendezésre került a jubileumi X. KHEOPS Nemzetközi Tudományos Konferencia. Köszönjük mindenki szíves részvételét!

  

 

 

Tovább olvasás!

A konferencia vendégkönyvébe írták:

 

Köszönjük azt a számos pozitív visszajelzést és a sok-sok értékes bíztatást, amelyeket az előző néhány évben kaptunk a konferencia megrendezésének színvonalát illetően. Íme ezek közül teszünk közre néhányat a konferencia vendégkönyvéből (nálunk még ez is van):

 

 

"Köszönöm, hogy részt vehettem ezen az igen színvonalas, nagyon barátságos, gyönyörű környezetben rendezett konferencián."

"A konferencia fiatalsága ellenére olyan profizmust sugall; kiváló környezet, színvonalas szervezés, hogy csak remélni lehet, előadásainkkal hozzájárultunk a színvonalhoz." 

"Köszönöm ezt a csodálatos élményt."

 

"Nagyon színvonalas konferencián van szerencsém részt venni itt Móron! Külön öröm, hogy egy nagyon innovatív és barátságos légkör uralkodik az egész rendezvényen. Ha rajtam múlik, igyekszem jövőre is részt venni!"

 

"Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a konferencián. Külön öröm, hogy a fiatal "kutatóknak" ilyen színvonalas konferencián biztosítanak előadási lehetőséget." 

 

"Harmadik alkalommal vehetek részt itt ezen a konferencián, nem véletlenül. A szép, igényes környezet és a jó, kötetlen hangulat nekem sokat segített a publikálásban, illetve a kapcsolatok révén a kutatásban. Köszönet Csabának a szervezésért (és a felém tanúsított türelméért)." 

 

"Jogászként jogelméletből, jogösszehasonlításról közgazdászoknak előadni, - ráadásul úgy, hogy a jogterület agrárjog/szövetkezeti jog - nagy kihívás - köszönöm a lehetőséget, hogy megpróbálhattam megfelelni neki."

"Sok sikert a folytatáshoz! Remélem lesz a X. KHEOPS Konferencia is!"

"Köszönettel a nagyon kellemes rendezvényért, nagyon jól éreztem /éreztük magunkat. Remélem jövőre ugyanitt..." 

"Köszönöm, hogy újra itt lehettem immáron harmadszor, s remélem jövőre is folytatódik a konferencia sorozat. Sok sikert és erőt kívánok a szervezéshez." 

 

"Gratulálok az igényes szervezéshez, a vendéglátók ízléséhez és köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a jelenlévő értékes embereket és gyarapíthattam ismereteimet és én is megoszthattam másokkal gondolataimat. Remélem jövőre ugyanitt találkozunk!"

"Immár másodszor veszek részt a KHEOPS konferencián. Nagyon örülök, hogy egy igényes, kellemes vidéki környezetben van lehetőség arra, hogy széles kutatási témákkal egyre többen adhatjuk elő az eredményeinket. Gratulálok a színvonalas megszervezésért, és az aktuális gazdasági (és nem gazdasági) kérdések publikálására való lehetőséget többünk nevében is köszönöm. Jó szerencsét!"

"Köszönet a nívós szervezőmunkáért és a szakmai élménydús programokért. Életünkhöz közelálló, mégis izgalmas és élvezetes előadásokat hallhattam. Köszönöm a barátságos vendéglátást. Remélem jövőre is itt találkozhatunk!"

"Köszönet dr. Svéhlik Csabának a fantasztikus előkészítésért, a kitartó és gondos szervezőmunkáért. Isteni környezetben, gondolkodó emberek között egy izgalmas napot töltöttünk el, mindannyiunk épülésére. Jövőre, Veletek ugyanitt!"

 

"Ezúton mondok köszönetet dr. Svéhlik Csabának, a KHEOPS konferencia főszervezőjének, hogy immár harmadik alkalommal rendezte meg ezt a színvonalas, barátságos hangulatú és rendkívül sokszínű témájú konferenciát. Remélem, hogy jövő évben lehetőségünk lesz ugyanezen rendezvény résztvevője lenni."

"Köszönöm szépen, hogy az immáron harmadik alkalommal megrendezésre került KHEOPS Tudományos Konferencián első alkalommal részt vehettem. Biztos vagyok benne, hogy a sorozat folytatódni fog. Ehhez kívánok további sok sikert!"

"Köszönöm a kiváló szervezést, ami ezt a remek konferenciát megelőzte, és lehetővé tette, hogy sok kiváló előadást meghallgathassunk. A helyszín is nagyszerű választás, mint szállodás csak a legjobbakat írhatom a Hétkúti Wellness Hotelról is."

 

"Köszönöm nagyon a részvételi lehetőséget és a színvonalas szervezést! Remélem, még számos KHEOPS konferenciára sor kerül:)"

 

"Ezúton mondok köszönetet a KHEOPS Konferencia szervezőinek, megkülönböztetett figyelemmel dr. Svéhlik Csabának, amiért ezt a rendkívül színvonalas és számos témát felölelő konferenciát megszervezte. Külön öröm számomra, hogy szekciómban több különböző tárgyú előadást hallgathattam. Jövőre ugyanitt, ugyanilyen formában!"

"A Kheops-konferenciák gondolata Svéhlik Csaba kiváló ötletét és szervezőmunkáját dícséri. A mai rendezvény már a harmadik alkalom a móri konferenciák történetében. Rendkívül igényesen előkészített és lebonyolított rendezvény. Kíváló, színvonalas és remek ellátás, a kulturális programok, a VEAB elnöke és a város polgármesterének megszólaltatásával az esemény példaszerű Mór város történetében. A színhely, az ellátás, a legjobb előadások díjazása mind-mind Svéhlik Csaba szervező munkáját dícséri. A VEAB életében a veszprémi rendezvények mellett a 17. komáromi tanácskozás után reményt keltő, hogy újabb tudományos rendezvények sora fogja követni a móri tanácskozás is. Elismerés, dícséret és köszönet illeti fő szervezőjét és házigazdáját, Svéhlik Csaba igazgató urat."

"Köszönet a szervezőknek ezért a színvonalas konferenciáért. Hasznos, érdekes szakmai ismeretekkel gazdagodtam, annak ellenére, hogy szekciónkban én voltam az egyetlen, aki jogi témában adott elő. Ez természetesen nem probléma, főleg nem egy interdiszciplináris konferencia esetén. Már a jövő évi előadás témáján gondolkodom. További sok sikert és produktív szakmai munkát az előadóknak."

"Hálás köszönetemet és elismerésemet fejezem ki a konferencia szervezőinek körültekintő, igényes, szakmailag magas színvonalú  szervezőmunkájáért, a tartalmas szakmai programok összeállításáért, és a konferencia kellemes, hangulatos lebonyolításáért. Élvezet volt hallgatni a magas színvonalú és jól felkészült résztvevők érdekes előadásait elegáns és figyelmes kiszolgálással és csodálatosan szép természeti környezetben!"

 

"Köszönet a szervezőknek a csodás konferenciáért. Köszönet a résztvevőknek a színvonalas előadásokhoz. Jövőre ugyanitt."

"Szép környezet, magas színvonalú szervezés, tartalmas előadások. További sok sikert az ötletgazdának, Svéhlik Csabának, és köszönet eddigi munkájáért, a fiatal oktatók - kutatók felkarolásáért. Nagy örömmel vállaltam el a szekcióvezetést és szívesen teszem ezt a jövőben is."

"Köszönet a lehetőségért! Szép környezetben, kellemes hangulatban, tartalmas időtöltésben volt részünk!"

"Köszönet a szervezésért! Igazán színvonalas konferencia volt, élmény volt részt venni, előadni és tanulni."

 

"Nagyon jól éreztem / éreztük magunkat! Köszönet a szervezésért és a kiváló lebonyolításért!"

"Fontosnak tartom a fiatal kutatók, oktatók előtérbe helyezését, tudományos munkáját, erre remek alkalom egy ilyen konferencia! Köszönjük a szervezést!"

"Nagyszerű helyszín, érdekes és változatos előadások. Köszönjük a szervezést!"

"Köszönöm a színvonalas előadásokat és a rendkívül szép környezetet, valamint a jó szervezést."

"Jó szervezés, szép környezet, jó előadások. Ezek egy kitűnő konferencia titkai. Köszönjük Csaba!"

 

"A konferencia évről-évre kellemes és hasznos élmény. Remélem még sokáig élvezni fogjuk Mór város és a konferencia szervezők vendégszeretetét. Köszönjük!"

"A konferenciák a tudásáramlás fontos helyszínei: a legfrissebb tudást, tapasztalatokat adják át egymásnak magasan képzett szakemberek, miközben kiváló kollegiális kapcsolatok kialakítói. A móri konferencia - dr. Svéhlik Csaba - a legmagasabb színvonalon valósítja meg a fenti célokat. Köszönet és tisztelet a rendező csapatnak."

"Ezúton is köszönöm a lehetőséget, hogy immár két alkalommal is lehetőséget kaptam, hogy kutatási témámról prezentáljak. Valamint - amely ennél is fontosabb - hálás vagyok a szakmai segítségnyújtásokért és javaslatokért."

"Köszönet dr. Svéhlik Csabának, hogy évről-évre energiát, időt és még ki tudja mi mindent áldoz a KHEOPS konferencia megszervezésére! Egy sokadszor visszatérő előadó."